Pakketten voor autorijopleiding 

Autorijschool Antilope(n) biedt leerlingen speciale pakketten aan. Dankzij de uitgekiende lesmethoden van de opleidingen weet u van te voren wat de kosten zullen zijn.

Voordat u met uw rijopleiding begint doet u een rijtest. Dit betekent dat wij met iedere potentiële kandidaat gaan rijden om vervolgens een inschatting te kunnen geven van het pakket waaruit gekozen kan worden

De rijtest verplicht u overigens niet tot het volgen van de opleiding. Het bepalen van het te volgen pakket, gaat d.m.v. een degelijk punten formulier , welke aan het eind van de rijtest zal worden besproken. ( het formulier word meegegeven aan het eind van de rijtest. )

  

Rijtest:
De rijtest bestaat uit 60 minuten en kost € 25,- maar is bij afname van een pakket gratis.   

Rijlessen:
Het aantal praktijklesuren in onze lesauto zoals bepaald tijdens de rijtest. kan 20, 30 of 40 uur zijn . De pakketten zijn inclusief de tijd dat u de auto nodig heeft tijdens het examen en inclusief het examengeld.

Pakket A = 20 uur = € 995,-
Pakket B = 30 uur = € 1398,-
Pakket C = 40 uur = € 1795,-
CBR- praktijkexamen:
Na het volgen van het voor u geschikte pakket zou dit voldoende moeten zijn voor het behalen van uw rijbewijs.

Betalingsvoorwaarden:
De helft van het bedrag dient vóór aanvang van de rijopleiding betaald te worden. Het restant dient te zijn voldaan, vóór met de tweede helft van de opleiding wordt begonnen.

(of in overleg met rijschool)

* Prijswijzigingen voorbehouden.

. men prijs les

rijles rijlessen rijschool autorijschool lesprijs antilopen antiloop pakket kudelstaart

.mijdrecht ronde-venen aalsmeer uithoorn rijexamen cbr examen