Theorie en inzicht is de basis

Als goede bestuurder moet je in alle omstandigheden weten hoe te handelen, zodat je niet bij verkeersongevallen betrokken raakt. Zorg daarom voor een goede start van je rijlessen en begin met het leren van je theorie

Slim online leren

TOM Theorie werkt met slimme technologie die zorgt dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. De lessen sluiten precies aan op jouw kennisniveau en leerdoelen. Dat leerdoel, het CBR theorie-examen, koppel je aan de cursus, waarna je start met een persoonlijk trainingsschema dat zich steeds naadloos aanpast aan je vorderingen en resultaten.

Uitdagende App met MemoTrainer

De slimme App stuurt je elke dag een nieuwe uitdaging; beantwoord enkele vragen over precies die onderwerpen die je nog niet voldoende beheerst. Zo is leren leuker en vooral ook effectiever. De App zorgt dat de stof niet wegzakt maar juist goed in je geheugen wordt verankerd. En dat oefenen kun je natuurlijk overal even doen, thuis of onderweg, op elk moment dat jou uitkomt.

Autorijschool Antilopen bied je dit uitgebreide theorie pakket ter waarde van € 70,= voor € 49,00 aan, waarmee je zonder probleem je theorie examen kan halen.

Voordat je je gaat aanmelden kun je gratis een inlogcode aanvragen bij  rijschool Antilope(n), waarmee je de korting op je theorie krijgt.
deze code kan worden aangevraagd door ( toekomstige )leerlingen en niet leerlingen.